T-skjorteguiden

Jakten på den perfekte t-skjorten var grunnen til at MediumTall i sin tid ble startet, og siden oppstart i 2015 har vi solgt over 50.000 t-skjorter til høye menn.

Hos MediumTall skal du finne den perfekte t-skjorten for deg over 180 cm, og denne guiden vil hjelpe deg på veien.

Passform

Våre størrelser er inndelt etter høyde. På generell basis anbefaler vi å velge høyden din som størrelse, men siden ingen kropper er helt like har vi også alternativer på bredde. Velg t-skjorte basert på din kroppsfasong:

Slim

Passer for deg som er smalere enn gjennomsnittet eller liker en ettersittende passform. T-skjorten er smal over skuldrene, på ermene og i midjen.

Medium

Passer for deg som er gjennomsnittlig bred. Den har en klassisk passform med noe innsving i midjen.

Wide

Passer for deg som er litt bredere enn gjennomsnittet eller liker en løs passform. T-skjorten har ekstra bredde over brystet, magen og skuldrene.

Smal passform,
ekstra lengde

Stoffkvalitet

Vi har t-skjorter som passer til det meste - klassikere til hverdagsbruk eller når du virkelig ønsker å velge fra øverste hylle.

Elementær

Kvalitet: 160 g/m2, bomull.

Med 10 000 solgte er dette klassikeren som bør ligge i ethvert langt klesskap. Stoffet er lett og mykt, som gjør at t-skjorten egner seg like godt under skjorta eller genseren som på en varm sommerdag.

Fås både med rund hals og med v-hals!