Rettferdig og bærekraftig

Det er vår 'aldri stoppe å jobbe mot' visjon

Produksjon over gjennomsnittet

I dag produserer vi i Portugal, Litauen og Kina. Vi har, basert på stoffet, tekniske vanskeligheter og ekspertise tilgjengelig, nøye valgt å produsere i disse landene for å lage så høy kvalitet som mulig.

Langvarig og bærekraftig kvalitet

Under fabrikkbesøkene sjekker vi kvalitet og diskuterer med våre fabrikker om hvordan vi kan forbedre og få passform og klær til å vare lenger. På denne måten kan du beholde en t-skjorte av høy kvalitet i 3 år, i stedet for å kjøpe en billig hver sjette måned.

Vi bytter til Økologisk

Som en del av vår 'Rettferdig og bærekraftig'-visjon endrer vi nå alle Oxford skjorter til 100% økologisk bomull. Neste ut er hele T-skjorte kolleksjonen.

Laget av venner

Vi prøver å besøke våre fabrikker og produsenter så mye som mulig, og med årene har vi blitt gode venner. Dette er et bilde fra skjortefabrikken Somelos i Portugal.

Kontinuerlig forbedring

Vi ønsker alltid å forbedre alle deler av verdikjeden for å bli mer bærekraftige og kun jobbe med fabrikker som har rettferdige arbeidsforhold. Derfor vil fabrikker vil skifte fra kolleksjon til kolleksjon avhengig av hvem som leverer det beste på vår visjon og vilkår.

Fra klær til mat og medisin

Vi samarbeider med UFF og donerer alle overflødige klær til de slik at klærne kan selges på nytt og gi mat og medisin til de som trenger det.