Hei! Vi er MediumTall

Velkommen til nettsiden og merket vårt! Vi er to barndomsvenner som nylig sa opp våre 'vanlige' jobber for å kunne jobbe fulltid med å lage klær til vennlige kjemper over 180cm. Ta en kikk rundt, les historien og ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe!

Lang hilsen,
Martin & Kristoffer
(begge 192cm)

Målet vårt er å lage perfekt passform til lange menn, og ha det over gjennomsnittet gøy på veien dit.

Det startet som et sideprosjekt i boden til Martin

Tilbake i 2015 ble vi så lei av dårlig passform at vi bestemte oss for å bruke alle sparepengene våre på t-skjorter spesielt tilpasset lange menn. Vi shippet t-skjorter fra boden til Martin før og etter våre vanlige dagjobber.

Organisk vekst i 5 år

Etter å ha brukt alle sparepengene våre på t-skjorter, fortsatte vi å bruke alt overskudd på nye varer hver gang vi solgte ut. Slik har de opprinnelige 150 t-skjortene finansiert hele vår kolleksjon til høye menn.

Co-eid av 77 lange kunder

Etter 5 år med jevn vekst som sideprosjekt bestemte vi oss for å gå fulltid i november 2020. Vi ønsket å la våre trofaste lange kunder ta del i reisen og er nå stolte av å si at vi er co-eid av 77 lange kunder.

Over gjennomsnittet i alt vi gjør

Vi er kunder av vårt eget merke og stiller derfor ekstra høye krav til alt vi gjør. Kvalitet, passform, kundeservice og leveranse - alt skal være langt over snittet.