Retur & Bytte

Hvordan sender jeg varen i retur?

Trykk her, legg inn ordrenummer og epost så vil du få videre instruksjoner på mail. Returen er gratis.

Her er en oversikt over tidsfrister:

Brukte produkter
Er produktet allerede prøvd, brukt og/eller vasket, kan du benytte deg av vår “Helt fornøyd” garanti. Du kan bytte plagget i en ny størrelse, nytt produkt eller få pengene refundert - så lenge du returnerer produktet innen 30 dager etter du mottok det.

Ubrukte produkter
Har du et produkt som ikke er brukt, og fremdeles har originale merkelapper, gjelder 100 dagers frist for å returnere.

Kjøpt på salg
For varer kjøpt på salg, gjelder standard angrefrist på 14 dager. Salgsvarer som returneres etter dette, vil fremdeles kunne byttes i gavekort.

 

Litt for stor?

T-skjortene og skjortene er designet for å sitte perfekt etter første vask. Om du synes de er litt for store uvasket, anbefaler vi å vaske produktet du allerede har åpnet. Skulle den ikke passe etter første vask, skal du selvfølgelig få bytte. 

For vid?

Vi har "slim fit"-varianter av flere produkter. Om du har kjøpt et produkt som er for bredt, anbefaler vi at du prøver dette.

Behandling av returen

Det tar 7-10 arbeidsdager fra returen er sendt til den er ferdig behandlet hos oss. Du vil da enten få kjøpet refundert eller muligheten til å bytte størrelse eller plagg.

Når mottar jeg min tilbakebetaling?

Avhengig av hvilken bank du har tar det rundt 5 dager fra refunderingen er sendt til den er synlig  

 

Produktet har en feil/mangel

Skulle det være en feil med produktet kan du sende en melding ved å trykke her. Legg gjerne ved et bilde av produktet så vi kan ta det videre med fabrikken. Ved produksjonsfeil vil vi selvfølgelig erstatte produktet med et nytt. I denne returen er det fint om du kan legge ved en lapp med beskrivelse av feilen, slik at lageret kan ta en ekstra gjennomgang. Du kan lese mer om dine rettigheter på forbrukerrådets hjemmeside.