Retur & Bytte

Hvordan sender jeg varen i retur?

Vi tilbyr retur i 100 dager fra den dagen du mottar din ordre. Produktene skal være ubrukte, skal ikke være vasket og ha originale merkelapper for å kunne returneres. 

Returen er gratis. 

For salgsvarer gjelder standard angrefrist på 14 dager. Salgsvarer som returneres etter dette vil kunne byttes i gavekort.

Trykk her, legg inn ordrenummer og epost så vil du få videre instruksjoner på mail.

Litt for stor?

T-skjortene og skjortene er designet for å sitte perfekt etter første vask. Om du synes de er litt for store uvasket, anbefaler vi å vaske produktet du allerede har åpnet. Skulle den ikke passe etter første vask, skal du selvfølgelig få bytte. 

For vid?

Vi har "slim fit"-varianter av flere produkter. Om du har kjøpt et produkt som er for bredt, anbefaler vi at du prøver dette.

Behandling av returen

Det tar 7-10 arbeidsdager fra returen er sendt til den er ferdig behandlet hos oss. Du vil da enten få kjøpet refundert eller muligheten til å bytte størrelse eller plagg.

Når mottar jeg min tilbakebetaling?

Avhengig av hvilken bank du har tar det rundt 5 dager fra refunderingen er sendt til den er synlig  

 

Produktet har en feil/mangel

Skulle det være en feil med produktet kan du sende en mail til post@mediumtall.no. Legg gjerne ved et bilde av produktet så vi kan ta det videre med fabrikken. Ved produksjonsfeil vil vi selvfølgelig erstatte produktet med et nytt. I denne returen er det fint om du kan legge ved en lapp med beskrivelse av feilen, slik at lageret kan ta en ekstra gjennomgang. Du kan lese mer om dine rettigheter på forbrukerrådets hjemmeside.