Personvern og data

Vi bruker data for å kunne for å kunne gi deg en bedre kundeopplevelse, gi deg en raskere checkout og til å utvikle bedre produkter for deg.

Dataene fra alle som handler hos oss og bruker tjenestene våre, gir oss et oversiktsbilde på hvordan ting ér i dag, og hvordan vi kan gjøre det enda bedre i morgen. Vi selger aldri informasjon til andre selskaper, og setter personvernet ditt like høyt som sikkerhet om bord. Det er dine data. Punktum.

Dersom du ønsker å vite hvilke data vi har på deg, få de tilsendt, slette eller endre dem, vennligst send en epost til post@mediumtall.no så hjelper vi deg så snart vi kan.

Servicevilkår for mobilprogram
Vilkår og betingelser for mobilmeldingstjeneste

Mobilmeldingstjenesten ("Tjenesten") drives av MediumTall AS. Din bruk av tjenesten utgjør ditt samtykke til disse vilkårene og betingelsene (“Mobilvilkår”). Vi kan endre eller kansellere tjenesten eller noen av dens funksjoner uten varsel. Vi kan også endre disse mobilvilkårene når som helst, og din fortsatte bruk av tjenesten etter ikrafttredelsesdatoen for slike endringer skal utgjøre din aksept av slike endringer.

Vi tar ikke betalt for tjenesten, men du er ansvarlig for alle avgifter og gebyrer knyttet til tekstmeldinger pålagt av din trådløse leverandør. Meldings- og datahastigheter kan gjelde.

Tekstmeldinger kan sendes ved hjelp av et automatisk telefonoppringingssystem eller annen teknologi. Ditt samtykke til å motta auto-sendte markedsføringstekstmeldinger er ikke nødvendig som en betingelse for å kjøpe varer eller tjenester. Hvis du har akseptert, gir tjenesten oppdateringer, varsler, informasjon, kampanjer, spesialtilbud og andre markedsføringstilbud (f.eks. Påminnelser om handlevogner) fra MediumTall via tekstmeldinger via din trådløse leverandør til mobilnummeret du oppga. Meldingsfrekvensen varierer. Send en enkelt nøkkelordkommando STOPP til 
+1 (844) 991-3071 for å avbryte når som helst. Hvis du vil ha tjenestestøtte eller -hjelp, kan du sende en e-post til post@mediumtall.no


Vi kan når som helst endre kortnummer eller telefonnummeret vi bruker for å betjene tjenesten, og vil varsle deg om disse endringene. Du erkjenner at eventuelle meldinger, inkludert STOPP,  som du sender til en kort kode eller et telefonnummer vi har endret, kanskje ikke blir mottatt, og vi vil ikke være ansvarlige for å respektere forespørsler som er gjort i slike meldinger.

De trådløse operatørene som støttes av tjenesten, er ikke ansvarlige for forsinkede eller ikke-leverte meldinger. Du samtykker i å gi oss et gyldig mobilnummer. Du samtykker i å opprettholde nøyaktig, fullstendig og oppdatert informasjon med oss ​​knyttet til mottak av meldinger.

Du samtykker i å skadesløse, forsvare og holde oss ufarlig fra eventuelle krav fra tredjeparter, erstatningsansvar, skader eller kostnader som følge av din bruk av tjenesten eller fra at du gir oss et telefonnummer som ikke er ditt eget.

Du samtykker i at vi ikke vil være ansvarlige for mislykket, forsinket eller feildirigert levering av informasjon som sendes gjennom tjenesten, eventuelle feil i slik informasjon og / eller enhver handling du måtte gjøre eller ikke kan gjøre i avhengighet av informasjonen eller tjenesten.