Tips for å få t-skjortene til å vare lenger

Tips for å få t-skjortene til å vare lenger

Siden vi har brukt over 5 år på å perfeksjonere passformen på t-skjortene våre, har de blitt et favorittplagg for mange og svært godt brukt. De er laget for å holde passformen vask etter vask, men her deler vi noen ekstra tips rundt vaskeprosessen for å sikre at de holder enda lenger.

01 Vreng t-skjorten

For å skåne utsiden av t-skjorten og hindre at den gnir borti andre plagg i vasken bør du vrenge t-skjorten. Det vil også hjelpe til å beholde fargen på tøyet og forhindre falming.

02 Bruk kaldt vann

Kaldt vann (30 grader) er mye bedre og mer skånsomt mot bomullen enn varmt vann. I tillegg er det bedre for miljøet!

03 Vask med lignende plagg

Bomull mot bomull i vask er skånsomt og funker bra, men blander du inn jeansen, skjorter med knapper og annet som kan slite og rive i t-skjortene vil de få mer slitasje. Like garn leker best!

04 Stryk på riktig varme

Om du stryker klærne etter vask er det viktig å bruke riktig varme for ikke å brenne stoffet. For bomull er 200°C anbefalt.

05 Brett etter tørking

Sist, men nesten viktigst! I stedet for å henge opp t-skjortene, bør du brette dem. Tyngdekraften strekker ut stoffet i lengden og gjør sakte men sikkert at du mister den gode passformen. Brett en gang på tvers og fold armene bak ryggen for å unngå krøll.

T-skjorter med perfekt passform

Vi startet MediumTall fordi vi ikke fant t-skjorter som passet de lange kroppene våre. Vi har perfeksjonert den smale passformen med akkurat nok ekstra lengde til at den sitter som støpt. Lyst til å prøve selv, eller kanskje finne en ny farge? Her kan du se alle våre t-skjorter

Relaterte blogginnlegg

 • Sommerklær for menn: En guide til stilig og komfortabel sommermote

  Sommerklær for menn: En guide til stilig og komfortabel sommermote

 • Herreklær på nett - norsk design & butikk

  Herreklær på nett - norsk design & butikk

 • Hvorfor heter det olabukse?

  Hvorfor heter det olabukse?

 • Fra bomull til t-skjorte: Hvordan blir lange t-skjorter lagd?

  Fra bomull til t-skjorte: Hvordan blir lange t-skjorter lagd?