Ikke høy og smal? Slik finner du din MediumTall-størrelse

Ikke høy og smal? Slik finner du din MediumTall-størrelse

Størrelse etter høyde

I MediumTall har vi tatt utgangspunkt i en gjennomsnittlig bred kropp og delt inn klesstørrelsene etter høyde. Når du har funnet din størrelse skal du fritt kunne velge fra kolleksjonen og være trygg på at de passer. Bare spør Bår, Phillip og Christoffer, som har klesskapet fullt av klær fra MediumTall.


"Jeg er 199 cm og har alltid slitt med å finne klær som ikke bare er lange nok, men også har god passform. Anbefaler alle mine lange brødre om å prøve MediumTall."

-Bår


Heldigvis er det jo sånn at ikke alle er gjennomsnittlige i bredden. Selv om du på en eller annen måte skulle skille deg fra snittet er det ingen grunn til fortvilelse. Sannsynligvis har vi en størrelse for deg også, bare se her:

 

Smalere enn snittet

La oss for eksempel si du er smalere enn snittet. I tillegg til å bli litt kortere vil plaggene også bli noe smalere ved å gå ned en størrelse. Vi anbefaler deg derfor å en størrelse ned i forhold til høyden din. Er du ekstra smal kan det til og med være at to størrelser ned er det beste for deg.

 

Trent litt ekstra i det siste

Om du har trent litt ekstra i det siste, og dette har hatt en positiv effekt på skulderbredden, skal du først og fremst ha litt skryt, bra jobba :) Som regel vil du nok passe størrelsen tilsvarende høyden din, men om folk begynner å forveksle deg og Arild “Hulk” Haugen bør du nok vurdere en størrelse opp.

 

Spist litt ekstra i det siste

Om du har spist litt ekstra i det siste er det ikke nødvendigvis grunn til å gå over til “teltene” hos andre merker igjen. Selv om MediumTall har en smal passform, rommer den mer enn du skulle tro og det er også mulig å gå opp en størrelse om knappene på magen skulle få for mye å jobbe med.

 

Fri retur

Vi ønsker å strekke oss langt for at du skal finne din MediumTall-størrelse, derfor har vi gratis retur på alle kjøp. Bare si ifra til oss om plagget ikke sitter perfekt så finner vi en løsning!

 

 

 

Relaterte blogginnlegg

 • Sommerklær for menn: En guide til stilig og komfortabel sommermote

  Sommerklær for menn: En guide til stilig og komfortabel sommermote

 • Herreklær på nett - norsk design & butikk

  Herreklær på nett - norsk design & butikk

 • Hvorfor heter det olabukse?

  Hvorfor heter det olabukse?

 • Fra bomull til t-skjorte: Hvordan blir lange t-skjorter lagd?

  Fra bomull til t-skjorte: Hvordan blir lange t-skjorter lagd?