Helt nye Pima farger!

Martin anbefaler

Vårens populære denimskjorter til høye menn

Dette sier våre høye kunder

★★★★★

Disse T-skjortene er rett og slett fantastisk gode! De kommer i et pent, tykt og mykt materiale med en behagelig flex. Passformen er helt perfekt for lange rygger og brede skuldre, og holder seg også godt i vask. Jeg bruker nå utelukkende Pima AW i hverdagen.

Tormod H
Pima T-skjorte
★★★★★

Verdens beste bukse! Jeg har flyttet inn i disse buksene. De sitter utrolig fint på og de er utrolig deilige å gå i. Kan bekrefte at de fungerer ypperlig både formelt og til chill. Har allerede forhåndsbestilt hvit strand-fargen. Disse buksene skal jeg ha alle variantene av!

Alv Ø.
Tech Pants
★★★★★

Favorittjoggebukse! Fineste og beste joggebuksa jeg har hatt. Nesten FOR fin. Passer perfekt!

Yngve
Joggebukse
★★★★★

Super passform i alle retninger! Herlig! Kjøpte min første slimfit skjorte her om dagen. For en opplevelse! Det var første gang i mitt 65-årige liv at jeg ble glad da jeg tok på et plagg. Super passform i alle retninger! Herlig!

Terje G
Perfect Oxford
★★★★★

Perfekt passform! Noen liker at collegegenseren er litt vid og "slengete", Men hvis du liker at den sitter godt, er denne perfekt!

Sigurd B
Classic Collegegenser
Justerte lengder

Alle lengder er spesielt tilpasset høye folk. Vi har nøye justert og optimalisert slik at passformen skal være perfekt.

Passform Garanti™

Vi er så sikre på at du vil bli fornøyd at vi garanterer det. Bruk, vask og prøv i 30 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Kvalitet som varer

Vi bruker kun kvalitet som er over gjennomsnittet, som holder fasong og passform vask etter vask.