Guide til vårjakke

Guide til vårjakke

 

I overgangsfasen fra snø blir til vann det går an å bade i, kommer våren med sine kalde, duggfriske morgener og varmere ettermiddager. Å kle seg etter disse temperaturforskjellene kan være krevende og vi har derfor laget vår guide til vårjakker under:


 

 

01 KIELLANDS BYJAKKE

Kiellands Byjakke er en klassisk, sofistikert vårjakke. Den er laget i Twill, er durabel og tåler mye. Det er en minimalistisk jakke med sidelommer og to-veis glidelås slik at du kan justere både oppe og nede for å få jakken til å sitte akkurat slik du vil. I tillegg er bredden på jakken og bredden på ermene justerbar med knapper.

 

Temperatur: 10-20°C

Passer godt til: Jobb og hverdag. Om du bare skal ha én vårjakke i skapet, er det denne.

Jakken finner du her 

 

 

 

02 OVERSKJORTE OLIVEN

 

Ett av de beste plaggene i overgangen fra vinter til vår fordi den kan brukes både som en lett jakke eller som en tykkere skjorte. Det er en jakke som tåler røff bruk uten å bli krøllete eller slitt. Vi har gitt den en litt mer avslappet passform og lommer inspirert fra de klassiske arbeidsskjortene.

 

Temperatur: 10-25°C

Passer godt til: Fritid, fest, parkliv, stranda eller en sommerkveld på byen. 

Skjorten finner du her 

 

 

 

03 MT BOMBERJAKKE

 

MT Bomberjakke er en tidløs jakke som aldri vil gå av moten. Stilren med ton i ton detaljer og sidelommer. Laget i en lett dun som gir deg nok, men ikke for mye varme i de skiftende vårdagene. 

 

Temperatur: 5-15°C

Passer godt til: Kjøligere vårdager hvor vinteren ikke helt enda har gitt slipp.

Jakken finner du her