Farvel til piratbuksene

Farvel til piratbuksene

For en stund tilbake spurte vi dere 'Hvilket produkt er det du virkelig savner i MediumTall-kolleksjonen?'. Dere var helt enige med oss - det er et skrikende behov for bukser med god lengde.


Utfordringen med å finne lange nok bukser er like stor som med overdeler. Alt for mange timer er brukt på nett og i butikker i håp om å finne lange nok bukser med smalt snitt, og det har vært alt for mange skuffelser når det nok en gang viser seg at buksa i beste fall kan fungere som en piratbukse:

Bukser som er for korte

Et utvalg av mislykkede nettkjøp. Godt at sokkene er ekstra lange (4pk Business & Pleasure Sokker)

 

 

Tranen Langbukse

Det er lagt ned mye arbeid i utviklingen av Tranen Langbukse. Etter flere runder med justeringer har vi landet på et akkurat passe smalt snitt - et tidløst design i et stoff som varer. Med elastisk liv med snøring passer buksa perfekt både når sommerkroppen er i boks og når du er milevis med jogging unna toppformen.

Tranen Langbukse har raskt blitt en bestselger og vi har fått flere positive tilbakemeldinger. Ikke se bort ifra at Tranen Langbukse dukker opp i flere farger etterhvert. Har du noen fargepreferanser eller andre tilbakemeldinger på buksa vil vi selvfølgelig høre fra deg på post@mediumtall.no

 

 

 

Her har du noen gode kles-kombinasjoner:

 

Skal du i et viktig møte, eller enda viktigere, en date - kombiner buksa med helt nye Porto Poplin og Kielland Byjakke for en perfekt “Smart Casual”- look.

 

 

 

Skal du se en film - enten på kino eller i sofaen? Med sitt lette og behagelige stoff er Tranen Langbukse perfekt i kombinasjon med Hoodie Marine eller Overskjorte Oliven og en Elementær Grå.