Spørsmål & Svar

Hvilken størrelse skal jeg velge?

Størrelsene våre er inndelt etter høyde istedenfor den tradisjonelle størrelsesinndelingen. Er du ekstra smal anbefaler vi deg å gå ned en størrelse og er du skikkelig bredskuldra anbefaler vi deg å gå opp en størrelse. Modellen på bildene er 203 cm og bruker den største størrelsen (195-200).

  Husk at vi har fri frakt over 1000kr og fri retur på bestillingene våre, så ingen fare om du skulle velge feil!

   

  Er det mulig å kjøpe i en fysisk butikk?

  Vi selger per i dag kun på nettet.


  Hvor er pakken min?

  Bestillingene pakkes og sendes ut daglig. Har du bestilt etter klokken 14:00 på fredag eller lørdag og søndag, vil pakken bli sendt på mandagen. Med en gang vi har sendt pakken sender vi en ordrebekreftelse til deg på e-post. I denne bekreftelsen ligger en sporingskode som vil fortelle deg hvor pakken befinner seg. Bare gå inn på postnord.no og tast inn koden, så får du full oversikt.

   

  Hvor blir pakken min levert?

  Vi bruker tjenesten Varebrev fra PostNord. Med Varebrevlevering vil du få pakken din levert hjem i din postkasse eller på din dørmatte, vanligvis grytidlig på morgenen. Du vil motta en SMS  med bekreftelse på at pakken er levert. På de adressene som ikke er støttet av tjenesten vil pakken leveres på nærmeste postkontor. Hvis dette er tilfellet vil du få varsel når pakken er klar for henting.

   

  Hvor lang tid tar det å få pakken min?

  Vi sender ut bestillinger daglig. Vanligvis tar det ikke mer enn to dager før pakken er fremme på ved leveringsadressen.


  Hvordan sender jeg retur?

  Vi har fri retur på bestillingene våre. Bare send en e-post til post@mediumtall.no med begrunnelse, så sender vi deg en ferdig frankert returseddel som du fester på pakken og leverer på nærmeste postkontor. Når vi har mottatt pakken sender vi deg nye produkter eller refunderer pengene dine. 

   

  Hvordan foreslår jeg nye produkter eller gir innspill til forbedring?

  Vi setter stor pris på innspill! Send hva du måtte ha på hjertet til post@mediumtall.no :)

   

   

  Tilbake til toppen