Retur & Bytte

Hvordan sender jeg varen i retur?

Vi tilbyr fri retur i 100 dager fra den dagen du mottar din ordre. Produktene skal være ubrukte, skal ikke være vasket og ha originale merkelapper for å kunne returneres. 

 

Det er gratis å sende varer i retur til oss. For å returnere sender du en epost til post@mediumtall.no med referanse til ordrenummer og ønske om bytte av størrelse eller plagg, evt. refundering av kjøpet. Du vil da motta en link der du fyller ut avsenderadressen din. Print så ut det utfylte dokumentet og fest det på returpakken (det beste er å bruke samme emballasjen som pakken kom i). På denne måten vil slipper du å betale porto når du leverer pakken på nærmeste postkontor. 

 

Behandling av returen

Det tar 7-10 arbeidsdager fra returen er sendt til den er ferdig behandlet hos oss. Du vil da enten få en bekreftelse på at nye varer er sendt til deg eller at kjøpet er refundert.

 

Når mottar jeg min tilbakebetaling?

Avhengig av hvilken bank du har tar det rundt 5 dager fra refunderingen er sendt til den er synlig  

 

Produktet har en feil/mangel
Skulle det være en feil med produktet kan du sende en mail til post@mediumtall.no. Legg gjerne ved et bilde av produktet så vi kan ta det videre med fabrikken. Ved produksjonsfeil vil vi selvfølgelig erstatte produktet med et nytt. Du kan lese mer om dine rettigheter på forbrukerrådets hjemmeside.
Tilbake til toppen