Fabrikker & Produksjon

God kvalitet og gode arbeidsforhold

Når du kjøper et plagg fra MediumTall skal du være trygg på at plagget har en god kvalitet og er produsert under gode arbeidsforhold. Derfor har vi vært, og kommer alltid til å være, svært nøye i utvelgelsen av fabrikker som produserer for oss. 

 

Portugal har et godt rykte hva gjelder kvalitet og arbeidsforhold innen tekstil, og det er hovedgrunnen til at vi har lagt den største delen av produksjonen her (at de har fine surfebølger og mye god portvin er heller ikke dumt). 

 

Prossesen

Noe av det første vi gjør i produksjonsprosessen er utvelgelse av stoff. Dette gjør vi flere ganger i året hos en av de største stoffabrikkene i Portugal. Her blar vi oss nøye gjennom bunker med stoffprøver og finner vi ikke akkurat det vi er på jakt etter designer vi mønsteret selv (se blant annet de rutete skjortene våre). Til tross for at det er en stor fabrikk har vi gjennom årene fått et nært forhold til dem og avslutter alltid møtene med noe sosialt sammen.

 

Skjortene våre blir i dag produsert i Litauen. Vi har selv besøkt fabrikken flere ganger og fått grundig gjennomgang av produksjonsprosessene og vilkår for arbeiderne. Størsteparten av de som jobber på fabrikken er mødre som prater og koser seg (litt som Fredrikssons fabrikk) og det er tydelig at trivselen smitter over på kvaliteten på klærne. Her blir MediumTall- skjortene produsert sammen med kvalitetsskjorter fra flere verdenskjente merker. Ekstra lengde med ekstra lang holdbarhet.

 

Kort fortalt er klær fra MediumTall noe vi selger med stolthet og som du kan kjøpe og bære med god samvittighet.

 

Av konkurransehensyn går vi ikke ut med konkrete fabrikknavn, men du kan maile oss på post@mediumtall.no om du lurer på mer om fabrikkene og produksjonsprosessen.